Intervenții chirurgicale bariatrie

rubinEchipa BariClinic, condusa de Dr. Rubin Munteanu, chirurg cu o mare experienta si dedicat in mod special tratamentului obezitatii si a diabetului zaharat de tip 2 au reusit in cei 16 ani de performanta in chirurgia bariatrica sa ajute peste 3000 de oameni sa slabeasca si sa-si recapete sanatatea.

Cand in urma unor eforturi sustinute, diete drastice si multe tentative esuate de a slabi continui sa te lupti cu surplusul de kilograme, chirurgia iti poate oferi o solutie.

Ca pacient al nostru, dupa externare beneficiati de  monitorizare medicală la distanţă prin Med Telesystem. Cu ajutorul unor aparate de ultima generatie pe care le primiti la externare, medici specialişti cu competenţe de interpretare a EKG,  evaluează şi interpretează datele transmise de la domiciliul pacienţilor. La orice ora si in orice zi, intr-un interval de câteva minute, pacientul primeşte raspunsul medicului specialist prin telefon, email sau sms.

„Pentru fiecare pacient care ajunge la noi urmarim 3 obiective principale: sa slabeasca sanatos, sa ajunga la o greutate normala si nu in ultimul rand sa-si mentina aceasta greutate pe termen lung. Bineinteles ca vizam totodata si imbunatatirea starii de sanatate, prin ameliorarea pana la vindecare a diabetului zaharat de tip 2, a apneei in somn, a hipertensiunii arteriale, sau a insuficientei venoase. Pacientilor nostri le creste nu doar speranta de viata cuantificata in numar de ani ci si calitatea vietii, prin cresterea increderii in sine si scaderea depresiei si a discomfortului emotional” – Dr. Rubin Munteanu

 vop