Chirurgia laparoscopica – intervenții chirurgicale laparoscopie

img_9063edited-jpgmodeditededitedBine ati venit la centrul nostru de excelenta in chirurgia laparoscopica.

Facem totul cu gandul la restabilirea starii dumneavoastra de sanatate in cel mai scurt timp posibil, si cu minime suferinte. Va vom sta alaturi cu grija, atentia si priceperea noastra, dar si cu consideratia si respectul pe care il meritati, pe tot parcusul drumului spre vindecare.

Dr. Rubin Munteanu – siguranta interventiei chirurgicale

Impreuna vom pune bazele unei relatii constituita din simpatie si o permanenta comunicare, care se va extinde dincolo de momentele cat veti fi efectiv sub ingrijirea noastra, spre perioada de dupa operatie, cand, odata ajunsi acasa, ati putea avea nevoie de suport sau de un sfat, sau chiar de o incurajare. La noi le veti gasi fara rezerve.

Ne ocupam de abordarea minim invaziva („pe gaura cheii”, cum i s-a mai spus) a unei vaste categorii de boli care, pentru vindecare, necesita interventii chirurgicale.

Ca pacient al nostru, dupa externare beneficiati de  monitorizare medicală la distanţă prin Med Telesystem. Cu ajutorul unor aparate de ultima generatie pe care le primiti la externare, medici specialişti cu competenţe de interpretare a EKG,  evaluează şi interpretează datele transmise de la domiciliul pacienţilor. La orice ora si in orice zi, intr-un interval de câteva minute, pacientul primeşte raspunsul medicului specialist prin telefon, email sau sms.

vop