PROMOTIE GASTRIC SLEEVE 9 Martie – 9 Aprilie 2020

In perioada 9 martie – 9 aprilie 2020 scade cu 750 € costul operatiei de micsorare de stomac – de la 5900 € la 5150 €.

In cei 15 ani de performanta in chirurgia bariatrica (cunoscuta si sub numele de chirurgia obezitatii) Dr. Rubin Munteanu a ajutat peste 3000 de oameni sa slabeasca si sa fie mai sanatosi.

Intotdeauna ne-am dorit ca de  experienta noastra profesionala sa beneficieze un numar cat mai mare de oameni. Astfel, pentru cei care nu-si pot pemite costul integral al operatiei, noi echipa BariClinic si Spitalul Monza in perioada 9 martie – 9 aprilie 2020, reducem costul operatiei de gastric sleeve.

“Toate operatiile vor fi facute de catre mine impreuna cu echipa mea la Spitalul Monza. Ma bucur ca astfel pot sa ofer mai multor oameni sansa sa se opereze intr-un loc in care facilitatile oferite ridica stacheta serviciilor medicale din Romania pe o noua treapta.” Dr Rubin Munteanu

Avem peste 1000 de operatii consecutive de micsorare de stomac fara fistula (la pacienti cu stomac neoperat in antecedente). In plus, daca un pacient are o complicatie care necesita reinterventie, nu achita nimic suplimentar.

Costul analizelor de sange si al investigatiilor preoperatorii — aprox. 500 euro.

*Aceasta oferta nu este supusa altor termene sau conditii.

Interventia poate fi achitata si in rate prin creditul la Banca Transilvania. Detalii aici

vop