Testimoniale

Ajunsesem la 105 kilograme după trei luni de la naşterea celui de-al doilea copil. Tot ce mâncam mă îngrăşa. Sănătatea şi mai ales psihicul meu au avut mult de suferit din cauza kilogramelor. Deşi familia m-a susţinut, m-am retras din societate, nu mă mai simţeam bine în pielea mea. Si atunci, am vorbit cu Dr. Rubin Munteanu si m-am operat. După ce am slăbit, parca am intinerit, am capatat mai multă încredere în mine şi vreau să recuperez cei 10 ani care mi-au fost umbriţi de surplusul de kilograme.” (Florina D.)

„Un om si un doctor minunat. Explica orice nelamurire, are rabdare cu pacientii, are o voce calda absolut necesara in relatia doctor – pacient, te ajuta cu o vorba buna. Operatia a fost excelenta, fara infectii, dureri si cu rezultate optime. Dupa operatie am pastrat legatura cu dansul pe e-mail. Luni de zile dupa operatie a dorit sa fie informat asupra evolutiei scaderii in greutate si asupra starii de sanatate.
Nu am mai comunicat cu dansul de aproximativ sapte ani, dar mereu ii adresez cate un gand bun, caci mi-a modificat viata in bine.” (Anonim – forum pacienti)

„Am fost operata de gastric sleeve de Dr. Rubin Munteanu si Dr. Anestezist Gabriela Zugravu pe 21 februarie 2011. Aceasta operatie mi-a redat viata. Nu am mai luat o pastila de cand m-am operat (aveam multe medicamente de luat zilnic – pt.inima, pt.tensiune, pt.diabet) si de 5 luni nu am mai facut o unitate de insulina. Ma simt foarte bine atat fizic cat si psihic. Am slabit pana acum 37 de kg. Consider ca am facut cel mai bun lucru cand am luat aceasta decizie. Eram sigura ca o sa fie foarte bine, dar sincer nici nu speram ca o sa ma simt asa, ca o sa fiu din nou sanatoasa.” (T. Daniela)

„L-am gasit pe dr. Rubin Munteanu pe internet. Asa am gasit adresa de mail. Eram o mama disperata, cu o fiica obeza la varsta de 15 ani. Am scris mail iar in a doua seara am primit raspuns si nr. de telefon pt contact. L-am sunat imediat, asta fiind seara in jurul ori 21. Un om minunat,de o noblete rar intalnita. A schimbat radical viata fiicei mele, a ajutat-o sa se nasca din nou. Are aproape 2 ani de la operatie, in tot acest timp am pastrat mereu legatura, telefon, mail. Orice problema legata de sanatatea fiicei mele, de evolutia post operatorie am rezolvat-o urgent prin telefon sau mail. Rar intalnesti astfel de medici. Despre aceasta fiinta nu poti vorbi decat cu recunostiinta si mult respect. Este seara de Craciun si urez domnului Rubin Munteanu multa sanatate, putere de munca si aceeasi blandete nesfarsita cu toti oamenii suferinzi.” (Anonim – forum pacienti)

„Doctoritei Zugravu ii pasa. E prietenoasa, zambeste mult, raspunde la/face glume. E genul de om care iti insenineaza ziua, care iti transmite caldura. Am prins drag de dumneaei instant.” (Anonim – postare pe blog)