Oamenii nu se îngrașă doar pentru că mănâncă mult

Articol cu Dr. Rubin Munteanu aparut in Revista Avantaje

“Oamenii nu se îngrașă doar pentru că mănâncă o cantitate uriașă de mâncare la o masă, ci pentru că mănâncă puțin și des.”

Doctorul din fața mea este un profesionist de rang superior. Sobru, riguros și calculat, îl ascult cum răspunde la întrebări, mușcând cu patos din consoane, rostind frazele rar, cu cadența unui orator desăvârșit. Are siguranța chirurgului care știe exact că de știința sa și de precizia gesturilor sale depind viețile unor oameni. 

Râde cu ochii și zâmbește mijit dar din suflet, spune adevăruri incomode despre cutumele societății de consum, visează frumos la întamplările vieții sale și este familiar deplin cu marea literatură a lumii. Este Rubin Munteanu, chirurgul-umanist care a înțeles că orgoliile breslei nu sunt mai importante decât sănătatea unui om.

 

Interviul integral il puteti gasi aici: https://www.avantaje.ro/articol/exclusiv-avantaje-dr-rubin-munteanu-oamenii-nu-se-ingrasa-doar-pentru-ca-mananca-o-cantitate-uriasa-de-mancare-la-o-masa-ci-pentru-ca-mananca-putin-si-des-insumat-e-la-fel-de-periculos